tirsdag 10. februar 2009

Herlig smak av vanilje!

Det er rart hvordan energinivået i kroppen kan forandre seg så mye fra dag til dag. Gårsdagen var fantastisk med rene påskeværet, trening og en herlig venninneprat over en stor kopp kakao. I går var overskuddet mitt på tusen, og jeg valset rundt med både støvsuger og snømåke.
Men da jeg våknet i dagtidlig var kroppen helt i tåka, og det har den egentlig vært siden. Joggebuksa en selvfølge da jeg kom, men samtidig så har jeg fått gjort mange tenkte gjøremål i dag. Så alt i alt ble dette en bra dag også.
Tilbake til hvorfor gårsdagen var så bra. En grunn var nok at jeg virkelig hadde fått sovet ut i helga. Og en annen grunn var nok den store gode kakaokoppen jeg drakk:) Jeg er VELDIG glad i kakao, så du kan jo tenke deg at jeg var i skyene da jeg hørte det lå en kakaobar like ved der jeg bor! I går var en av mine beste venninner på besøk, og vi prøvde ut vaniljekakaoen. Mmm... så godt, og så mye energi som jeg fikk. Jeg vil hvertfall tro det var fra den jeg fikk det ekstra overskuddet mitt fra:)
Det begynner og nærme seg natt, og jeg har tror på at energien bygger seg opp i sovende tilstand(selv om jeg må innrømme at jeg er et lite nattdyr som liker å være våken store deler av døgnet).
Men nå er det god natta!

Mina:)

2 kommentarer:

  1. Det er nok endel viktige kalorier i den kakaoen ja! =) Så det er ikke rart du hadde "shugar rush" før du la deg ;)

    Flott at du har fått blog, nå skal jeg følge med deg! Vemund

    SvarSlett
  2. Hehe, ja kanskje det var grunnen gett:) Ja du for gjøre det. Vi ser jo hverandre ikke så alt for ofte, men nå kan vi jo få litt oversikt allikevel:)

    SvarSlett