torsdag 12. februar 2009

Vakker vinterdag i Oslo!


I dag våknet jeg opp til en kald Oslo-by. 15 minus stoppet ikke meg, boblebuksa ble tatt frem og jeg tok bena fatt til skolen. Av alle årstidene syns jeg vinteren er finest, særlig slik som vinterdagen var i dag. Sola skinte, snøen knaket under skoa mine og lufta føltes så ren som bare det. Det er så herlig når sola reflekterer i snøen, og man nesten må ta fram solbrillene midt i februar. Etter gåturen følte meg pigg, og klar for forelesing i pedagogikk. På veien hjem tok ei i klassen og jeg følge. Vi fikk snakka masse og sjekka ut et potensielt treningsstudio.

Nå sitter jeg hjemme alene og nyter varmen fra peisen:) Kjæresten min er opptatt i dag og de jeg bor med er utpå, så her sitter jeg! Men av og til er det deilig å være litt alene, få gjort ting som har ligget en stund, eller som i kveld, at jeg bare har sittet foran tven med dataen på fanget. Alle stearinlysene er tent rundt meg, og et glass bailyes står nær, så jeg må jo egentlig si at jeg har det ganske bra:)

Vinteren er jo deilig da, kan bare slappe av inne og nyte livet:) Ta dere tid til en koselig hjemmekveld dere også, kan anbefales for å samle opp krefter!


Anne Mina

2 kommentarer:

  1. Hei Anne Mina kakaomonster! sånn blogg er tøff ting, hva skal den brukes til? kanskje mammas hemmelige vaffelopskrift eller no kan legges her.. Lykke til med trevli kæl!

    SvarSlett
  2. Hehe.. Du kan skrive om hva du vil, alt fra vaffeloppskrifter, til hva du vil dele med andre. Jeg ekke så dreven jeg heller så skriv hva du vil:) Ha en fin kveld du også!

    SvarSlett